Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rykten..

Varför skulle jag limma
på alla flator på skolan
Och när jag då skulle fått nobben
limma på deras flickvän
Och när inte det går
limmar jag på flatorna
från skolan brevid

Jag tar inte åt mig
Av rykten
Men såklart skär det i mig när
Det är det här folk tänker
När dom ser mig

Måste försöka stänga in mig
I mig själv och inte visa
Dom gånger jag är
Deprimerad, har ångest
Är ledsen, och vill gråta
Stolt över mig själv, det är stöddigt
Glad, för det är sån jag är
Överlycklig, dom gånger de händer

Eller tycker nån är snygg,
För då är jag tydligen
En stalker
Och försöker tydligen
Ragga på henne

Men hur är det
Ni vill jag ska vara
Om jag inte får uttrycka
N Å G O N T I N G




Fri vers av Stina Jonsson
Läst 497 gånger
Publicerad 2011-02-11 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stina Jonsson
Stina Jonsson