Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll mig hårt

du tog min hand och höll den hårt

låtsades som om inget hade hänt
men nånting hade hänt

samtidigt som du tog min hand
så tog du mitt hjärta
jag hoppas du håller det lika hårt
och om jag inte redan tagit ditt hjärta
hoppas jag att jag får ta det
och hålla de hårdare 
än någon annan gjort tidigare




Fri vers av Stina Jonsson
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-11 22:16



Bookmark and Share


  LassO
lovely
2011-04-12

  Trasiga Flickan
kärleksfullt och berörande, riktigt bra
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Stina Jonsson
Stina Jonsson