Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undantag

du blundar och ser stjärnorna
som irrar omkring
bakom din lugg
de skaver och omformar
dina ögon
sedan faller de ner
långt och långsamt ner
och du hör
hur det knastrar
under dina skor
precis nedanför
ditt stängda synfält




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-11 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn