Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kryper

längs min frusna själ
och tänder ett ljus

långsamt smälter jag
och finns inte mer





I pölen på asfalten...

kliver en man
med hårda skor

min själ sugs upp
och bärs iväg





Ett frö för vinden...

faller i vattnet
börjar snart gro

i asfaltens springa
växer en tanke





En kropp att söka...

befruktar mitt innersta
njutningens källa

så förbjuden
ändå välkommnad






Vågar du?
Vågar du nu?





Du kryper...




Fri vers av Grubbelmia
Läst 345 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-11 17:00



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Heavy !
2011-04-01

  Anna*
Snyggt! Applåder
2011-03-26

  Bibbi VIP
Störtskön!
2011-02-11

  peter markurth
snyggt upplägg, bra formulerad
2011-02-11

  Katarina O´Nils Franke
Wow, wow! Verkligen medryckande och fantastisk! Den hade en sån fin filmisk sida, verkligen bra!
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia