Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför mitt fönster

om du skulle stå
utanför mitt fönster nu
helt osannolikt
jag vet
men bara om
du plötsligt stod där igen
i den kyliga vinternatten

med mobilen mot örat
och din vackra röst
som säger
titta ut
jag står här utanför
här
jag ser dig

skulle jag bli lika glad
som jag blev då




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-11 23:47



Bookmark and Share


  kir
en varm, fin och skön känsla. Bra diktat!
2011-05-12

  ~Leonardo~
"om du skulle" ...tycker om att läsa just såhär.
2011-05-05

  Anna*
Härligt förmedlad känsla! Applåderar
2011-03-21

  Nina Nightwish VIP
Du förmedlar en härlig känsla, fint:)
2011-03-13

  yta
vad fint !!
2011-02-21

  Veronic@
Fint . . .
2011-02-13

    priscilla
oh. har man fått uppleva det bara en gång så är man lyckligt lottad :)
2011-02-12

  Emelia
vackert
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP