Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*host snörvel, snor i min lilla näsa bor*


Förkylningen smyger sig på, svansvägen

flåsar i nacken
kyler ned ryggen
griper tag om lungorna
bildar slemproppar

täpper till näsan
skapar sårigt svalg
konstant hosta
får kroppen att ömma

manglar på med feber
skapar feberfrossa
dimbeslöjar ögonen
fixar tokont i öronen
kräver kopiösa mängder av söm

häller i mängder av te
honung
och hetsoppa

kryper ned i dvala
sover
svettas
ur sjukan




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-12 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch vad jobbigt.
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t