Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om han visste

Den klara månen
stirrar skarpt på mig inatt
som om han visste...




Bunden vers (Haiku) av Synx
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 13:27



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Får mig att undra vad han i så fall skulle veta....*s*;-)
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx