Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp eller ordglädje

Fyllda papperskorgar
skräpiga golv

Sitter och stirrar
ända till klockan tolv

Liksom i kramp orden föds fram
pappersflagor blandar sig med mattans damm

Är det nån mening att våndas på detta sätt
är det sorg eller glädje,är det fel eller rätt

Krampen i pennan, krampen i själen
förvandlas till orden, förvandlas till glädjen

Nu liksom förr
öppnas en förlösande dörr

Friden är kommen där inne
Oron och kampen är blott ett minne




Fri vers av Emsan
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 17:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan