Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigerbalsam

Kan man bruka tigerbalsam för själen?

Kanske den är såpass stark
så den tränger in

och smälter tjälen!




Fri vers av Emsan
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-13 10:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kanske salvan i Höga Visan 1:3 är effektivare här?
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan