Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldklimpen i sanden

Allt är inte guld som glimmar
Nej, då får man leta många timmar

Dagar, veckor, månader och år
Ja, de bara från oss går

Men en dag man plötsligt finner
en liten klimp, som faktiskt minner

Om guld, ja, guld det lyser uti sanden
och snart, ja snart, jag har den uti handen

Och mot alla odds, så var det jag som fann den...




Fri vers av Emsan
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 11:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbar.
Massor av applåder!
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan