Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna och se

Rösterna stiger försiktigt,
men bestämt upp mot det höga valvet.

De blyinfattade fönstren
bekläs med orden och stämmorna.

Svalorna flyger planlöst,
men ändå med en viss målinriktning

Högt, högre och högre,

hör vingslagen från dåtiden,

fyller tomrummen i bänkarna.


Änglarna vet sina platser...





Fri vers av Emsan
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 11:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande fint.
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan