Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (månskensnatt)...

 

rökmoln ur munnen

skaren glittrar av månljus

skrämd hare springer


invid björkstammens näver

avslöjar spillning matplats

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-13 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om denna månbelysta tanka. Fint skrivet!



@nn
2011-02-13

  Ingela Svenson VIP
Vacker tanka!
2011-02-13

  Ninananonia VIP
Vacker skildring av vinter i månskensnatt. :)
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra