Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kvinna blev överkörd av en lastbil i samband med att hon halkade




En liten notis i tidningen

 

Hon var nära döden

min älskade dotter

så nära som några centimeter

 

vet att jag inte 

kan komma närmare den tanken

än en mil

 

nu går familjen

runt varandra

med olika avstånd

 

ikväll ska vi fira

 

hon lever!

 

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-13 09:18



Bookmark and Share


    Mejja
Livets sköra tråd.
Ja ibland undrar man om det sker för att väcka livet.
*kram*
2011-03-01

  Eva Langrath VIP
Ord som berör och påminner att livet är skört
2011-02-23

    Maria Malm
Bakom de små notiserna i tidningen kan oerhört stor dramatik finnas.
2011-02-16

  thyra
Rädslans grepp och lyckans famn beskriver du så djupt berörande!
2011-02-13

    ej medlem längre
hu. och hurra!!!
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth