Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur lådan...




I grånads färg...

 

När blåsten smeker en orakad kind

och kylan den färgar din näsa röd

då ler vi båda åt lyckans vind

och hjärtans värme ger varann stöd


Vi åldras med glädje i grånads färg

säger muntra ord när vi kärlek ger

sakta och varligt vi ger varann märg

som får kraften att blomstra ännu mer

 

Våra händer vi håller när liv tar slut

och den som går först ropar "Kom här"!

För snart vår förening den finner ut

att kärleken vår, finns i dödens sfär.

 

(c) tk.

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 215 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-13 15:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, men den finns även här i våra hjärtan :)
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra