Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det osedda


Ser du det osedda barnet? Det med de otröstade skrubbsåren. Det med de svarta orden. Inborrade i skelettet. Ser du den gamla själen? Som avslöjas i den undvikande blicken. Ser du det? Barnet som gömde sig i skogen. Ensam med de talande träden.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 451 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-13 15:48



Bookmark and Share


  Quasimodo
En röst ur det mörka om det som inte får vara eller bli, men som tyvärr ofta ändå sker det värnlösa barnet. Viktigt och nödvändigt med dessa texter och ord för detta!!
2011-02-15

  yoakimu
Stark igenkänningsfaktor i denna. Mycket stark och välskriven text. Bokmärks.
2011-02-15

  Ninananonia VIP
Berörande dikt.
Jag ser.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP