Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

telefon

så hårt

du slog

med din

hammare

mot mitt

hjärta

så svårt

att höra

din röst

i telefon

att jag

kippade

luft som

inte fanns

ännu




Fri vers av ss
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ss