Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäckebröd, Gud och jag...


Igår afton hade Gud och jag ett
litet samtal, medan jag knaprade
i mig ett knäckebröd...

Samtalet ägde rum i sängen
för vi brukar talas vid där...

Jag vet egentligen inte vad
han tänker om våra samtal för
hittills har han inte svarat...

Jag gör mig emellertid en
föreställning om vad jag TROR
han skulle säga om han hade
möjlighet...

Så man kan säga att samtalet
var rätt givande...

bortsett från att sängen blev full
av knäckebrödssmulor
och att jag måste borsta tänderna
en gång till...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-14 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP