Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den viftande svansen


Om du vill att någon glatt skall vifta
på svansen åt allt du säger
bara tonläget är rätt
Köp en hund

mänskliga relationer kräver mer än så



fast det är klart
dagens kommunikationssamhälle
har ändrat lite på spelplanen

nu är det ju i och för sig principiellt möjligt
att skaffa så många ytliga kontakter
under så kort tid
att man principiellt
skulle kunna skaffa sig en närkrets av
endast ja-sägare och därmed boosta
sina åsikter till den milda grad
att man sällan tvingas utmana
sina egna föreställningar i någon
fråga under någon längre tid
då man lättast endast uppgraderar
närkretsen med jämna mellanrum
och demoniserar oliktänkande

men så trångsynta är ju inte människor


woff




Fri vers av Regular
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-14 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular