Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirakler

 

 

bladen är oceaner av det människan kallar mirakler

mirakler är ej komplicerade

skulle de vara så

ja, då skulle de ej ske förrän de är över




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-15 00:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint! gillar!!!
2011-02-15

  Ninananonia VIP
Underbara är mirakler :)
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser