Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molnibis

 

 

i dalens vackra skål

doftar blomster

vackra

 

fjärilar sprider solstoff

 

bergskam kammar hår

doften

klättrar

stiger

 

alltmer utmattad

når den  bergets topp

 

sjunker samman

 

 

molnibis

 

flyger fri




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-15 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser