Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrbloss - Å valentin

små sprakande irrbloss
pulserar
spränger sig in
imploderar
ebbar ut

om du undrar vad det är
som vibrerar i din närhet
så är det bara jag
som tänker på dig




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-14 23:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Underbart! :)
2011-02-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
enhärlig liten sprakning
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t