Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR TRÖTT

jag är trött
på snö kyla och mig själv
trött på all värk

jag är trött
på att vakna varje morgon
känna att värken flyttas sig

jag är trött
på att vara jag vissa dagar vill ge upp
just idag känns allt värre än vanligt

jag är så trött
på att höra allt ringande allt susande
alla tjut i mina öron

jag är så trött
vill få må bra mer en dag i taget
begär jag för mycket av livet

jag är trött
men jag ska gå ut ta sparken
åka en tur få frisk luft nytt syre i mina lungor

jag är så trött
blir så trött när jag måste förklara
att jag inte orkar

jag är så trött
på alla mina sjukdomar
vill känna mig glad och harmonisk

jag är så trött
på alla tunga och mörka dagar
längtar till våren

när våren äntligen kommer
hoppas jag att ljuset kommit
tillbaka till mig och min själ





anits 15 februari 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-15 14:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, vi hoppas och väntar på våren.
2011-02-16

  ULJO
Det verkar som du har det tungt och jobbigt just nu. Men det vänder ska du se, när våren väl är här kommer krafterna och du kommer attt känna dig bättre. Men sluta inte skriva för det är terapi för kropp och själ.
2011-02-16

  Eva Helene VIP
Ja nog är vi lite till mans ganska vintertrötta vid det här laget och har man som du en hel del sjukdomar att tampas med så blir det ju inte bättre precis. Bra beskrivet!
2011-02-15

  Anya VIP
Åhh så igenkännande, kylan tar knäcken på en. Stressar att frysa. Mycket bra ordat!
Hoppas det kommer fler bra dagar utan värk och med bättre mående.
2011-02-15

  Julio VIP
Jo det måste kännas tungt, Men ljuset kommer inifrån..Dina texter visar styrka, och det kommer endast ifrån dig...så nog finns det hopp att må bättre och njuta av livet på de sättet som du vill.
2011-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Viva la prima vera!
2011-02-15

  peter markurth
vi längtar alla efter vår, jag vill köra mc, bra illustrerat här
2011-02-15

  Elwania
Hoppas det kommer bli bättre för dig när våren är här
den kommer snart om det kan vara någon tröst
2011-02-15

  Catharina Edin VIP
Det låter onekligen tungt - jag hoppas allt ska bli bättre för dig -
2011-02-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet. Förstår känslan så väl.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP