Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad

Hippi ya ya ki mother fucker
ditt tramsande som kallas
visdom av dom lärda
dessa high on the highway
profeter

babblande revben
som tror sig kunna skapa kvinnokön
i sina rus av näsor för nära anus

äh släng av dig turbanen
second hand Ayatollah Khamenei
och glöm inte att fuck you self









Fri vers av Elwania
Läst 514 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-15 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här var det ord och inga visor
Svavelfyllda ord
me myycket energi
2011-02-19

    ej medlem längre
snyggt Elwania !
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania