Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du


Händer

Det finns inga händer som passat så bra i mina,
som dina.

Och det skrämmer livet ur mig




Fri vers av justaskme
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

justaskme
justaskme