Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M


Ibland

Ibland när jag tänker på dig känns det så rysligt tomt.
Det är då jag blundar och föreställer mig dina händer i mina,
och hur det kändes när vi skrattade i varandras munnar.

Sen ringer jag dig,
bara för att försäkra mig om att du fortfarande finns där,
och när vi lagt på undrar jag alltid vad i hela världen det var som hände.




Fri vers av justaskme
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 23:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sötgullig o skön i sin bara skepnad
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

justaskme
justaskme