Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En redondilla...rimställning ABBA




Dansar mina tankar...*

 

Dansar mina tankars drömmar

bjuder upp, får smek på kinder

spelar melodi av Jinder

känner hjärtat hur det ömmar.

 

(c) tk.




Bunden vers av thyra
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-16 05:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Finstämda ord som rymmer stor känsla.
2011-02-16

  Ninananonia VIP
Vacker är din tankes dans.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra