Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samsara

Tungt vandrar flickan livets gång
håret det trasslar
sotade ögon betraktar världen
vaket tårad
Hon är varken kraftig eller smal
ett medeltingets mittemellan

Men se
En dag
Lätt springer flickan med svävande steg
Kläder ton i ton, nyans i nyans
med varandra
Hon har påbörja ett nytt kapitel
Nyuppradade blanka tänder
Återväxande naglar
små fötter ilar sin väg
mot Framtid
Axlar raka, klingande skratt
Blicken vaket tårad
Munnen lyckligt bitande sin mjukhet i läppen




Fri vers av kusin
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-16 18:58



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
din skrivarfjäder är en vacker vinge

tack
2011-02-17

  Mr Lindemann VIP
Kompetent, kapabelt och bra i sitt untförande


- bra språkbruk

- innehållet är allmänmänskligt
2011-02-17

  Erik Hall
Mycket bra!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

kusin