Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Värld

Jag är en inre rusande känslostorm
Under min högt skrattande mun trycker hjärtat
jag tvingas pressa ner i bröstet
Bakom hårda åsikter om orättvisa och rättvisa
gråter en sargad själ
tysta anonyma tårar

Jag är aldrig rädd.
Jag säger vad jag vill
hur jag vill
till vem jag vill
hör ni det
TILL VEM JAG VILL


Om det som berör Oss
Oss i Vår Värld
Vår Värld
som tillhör Oss
Tillsammans
Ihop
inte din
inte min
inte hans
inte hennes
absolut inte Deras utan
Vår
Tillsammans
Ihop

jag har ingen egen värld.
egna världar existerar inte
Vi lever under samma himmel
Tillsammans
Ihop
och Vi älskar det,
Vi ÄLSKAR det
Ni älskar det

innersta tankar har ingen plats i Vår Värld
de ska inte beblanda sig i
inte besvära
de får stanna i enskilda rum
hjärtat
Där ska de vara.

Det är ingen normalitet att tala om sina innersta känslor
Vår Värld är känslolös
Men det vet inte mitt hjärta
där det förtvivlat trycker sig upp mot munnen
UT I VÅR VÄRLD.
jag stoppar det när det kommer till halsgropen.
Jag önskar jag inte kunde
Jag önskar jag inte behövde
det




Fri vers av kusin
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kusin