Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nu man ska skriva en sorgsen sång

Det är nu man ska skriva en sorgsen sång
när hjärtat blöder och skriker
Det är nu man borde pränta tårarna på pappret
innan modet sviker

Det är nu man ska sjunga saknadens text
till en klagande melodi
Det är nu man borde yla ut sin förtvivlan
men väljer att låta bli

Det är nu man ska skriva en sorgsen sång
I saknaden som känns så stor
Det är nu man förbannar den röst man inte har
och gitarrlektionerna man aldrig tog




Fri vers av kusin
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanon fin dikt, melodiöst, vemod. Applåder!!!!
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

kusin