Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helgen

Den närmar sig med storm steg
och snart är du här med mig.
Ändå vill jag bara att den ska
vara över så jag vet exakt vad
det är jag vill för nu är jag allt
för nervös och osäker om vad
som kommer hända.




Fri vers av blanktblad
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-16 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanktblad
blanktblad