Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över

natten till en söndag tog
det slut och jag tog beslutet
så varför har jag då så svårt
att du börjar komma över mig?

konstigt är det och jag förstår
inte mig själv, det gör jag sällan,
men jag känner fortfarande att
jag gjort rätt.

tror bara att det är så att
kyssarna och sexet får mig att
känna att vi är tillbaka där vi
började även om så inte är
fallet - för vi har påbörjat ett
helt nytt kapitel.




Fri vers av blanktblad
Läst 216 gånger
Publicerad 2011-07-31 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanktblad
blanktblad