Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårigheten

Det är så svårt att
hålla sig till det man
borde när man vill
något helt annat.




Fri vers av blanktblad
Läst 241 gånger
Publicerad 2011-07-31 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanktblad
blanktblad