Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivel

Du är numera min
och ändå är min
mage i uppror.
Den verkar inte
veta vad det är
den vill, men om
jag fick bestämma
skulle jag ta bort
den oroliga magen
för du får mig att
må så bra och du
är verkligen hur
bra som helst.

Gillar dig.




Fri vers av blanktblad
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-03-11 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanktblad
blanktblad