Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Du är min
Du ger mig hopp
När jag ser dig rätt i ögonen ser jag lycka,kärlek och fred.
Du ger allting som jag vill ha...Kärlek
Du gör mig lycklig.
Jag är stolt över att kalla dig mamma!
Du ger mig känslor
Du tröstar mig när jag behöver dig.
Du har gett mig allt men nu får du mitt hjärta...




Fri vers av victory
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-17 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victory
victory