Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Jag gick in i ett mörkt rum

Jag såg ingenting
innan jag såg ljuset

Den lyste som en fyr

Jag fick ont i ögonen

Jag ropade: Sluta!

Det blev kolsvart
Jag sa:Förlåt!
Den tändes igen

Jag backade undan några meter

Jag frågade varför den var här...
Den var tyst

Efter några minuter pratade fyren!
Du måste gå ut...sa fyren

Jag gick ut och jag såg 402 fyrar!
Jag blev blind...

Men på samma gång tacksam för vad de gjorde

Jag tackade dem med att ropa in hela staden...
De blev också blinda...
Jag sa hejdå

Det blev kolsvart igen
Men det gjorde inget

Bara för att jag redan var blind
så jag kunde inte se någonting

En ängel flög ner från skyn

Ängen frågade:Vill du ha tillbaka synen?

Jag savarade: Nej...
Änglen flög iväg
och istället gjorde den mig döv...

Jag blev också tacksam...

Jag hade blivit döv och blind...

Efter 12 år har jag inte glömt bort
det fantastiska änglen och fyren...











Fri vers av victory
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-18 23:30



Bookmark and Share


  ghost
Fin dikt - med samma namn som min. Rologt att du vill ha mig som skrivarvän.
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

victory
victory