Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången

Jag skulle gå till skolan.

Efter 14 steg hörde jag en underbar sång!

Lalalala
Där var sången igen

Jag sprang!
Men jag hörde den hela tiden

Jag blev så irriterad...

När jag kom till skolan var det tyst
Lite för tyst

Ingen var där utan jag
Vad vill du? ropade jag

Lalala
Hörde jag fortfarande

Jag sprang hem!
Jag kunde inte jag var fast
utav rösten

Du måste sjunga med... sa rösten

Jag sjöng med.

Lalala

Jag fick gå.

Mamma, mamma! Jag vill aldrig gå till skolan så här tidigt!

Ok, ok... Jag följer med dig imorgon...sa mamma








Fri vers av victory
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victory
victory