Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor och blad ger inte en miljad...

Varför blev hon arg när jag skojade att
hon är handikapad? Jag skojade ju bara.

Svar: Det är inte så snällt att skoja
om det. Det är inte så skojigt heller.

Varför retar alla mig bara för att jag är kär i dig?

Svar: Du, jag inte jaga killen, han ska
jaga dig!

Varför bjuder ingen mig på
en skol-bal?

Svar: De kanske inte är killen
för dig.

Jo, det som jag försöker att beskriva om är att
det blir inte alldigt det som du vill. Saker kan gå fel...

LYCKA TILL MED DET DU VILL SKA HÄNDA!




Fri vers av victory
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victory
victory