Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din eller min?

Är jag din?
Eller är jag bara din betjänt?

Är du min?
För jag VET att du är min

Har jag ditt hjärta?
Kanske, kanske inte...

Har du mitt hjärta?
Ja, det har du...

Jag har inget utav dig
men du har nästan allt utav mig...

Varför det?
Hatar du mig? Eller älskar du mig?

Men jag vet en sak.... Du är självisk!




Fri vers av victory
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victory
victory