Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av Ord är Du kommen och som ett Tecken skall Du åter varda

 


[Strax innan Du blev till]

Din pappa:
"Ååååhh, jag kommer!"

~


[Under Ditt liv]

Du:
"Blablablabla.Blabla och blablablablablabla och blablablablablabla...."

~


[Strax innan Din död]

Dina tankar:
"Jag kom ingen vart med mitt liv."

~


[Efter Din tid på jorden]

Världens dom:
"Och Ditt avtryck i historien
skall varda: 
  ,   "




Fri vers (Modernistisk dikt) av Pitbullpudelns kärna
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-17 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt!jag ler vilket jag inte gör för ofta.Tack!
2011-02-17

  Gunwale VIP
Jodå, detta är ett perspektiv av många möjliga!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna