Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insidan

 

Insidan av mig

rymmer mer än du ser

Där finns trådar som bär

mina drömmar

tunna och starka

Insidan av mig

bär moln av känslor

av förgångenhet

och av framtid

Insidan av mig

bär så mycket

av andras avtryck

av mina egna intryck

av alla bestående

förnimmelser

Insidan av mig

är vad du anar

när vi älskar

varandra




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-17 16:28



Bookmark and Share


    Gunnel Pöntinen
Det är precis sååå det KÄNNS!
Gunnel P
2011-03-22

  Anna*
Snyggt! Det är insidan som är viktigast av allt
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström