Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagfält

avlagringarna
under mina naglar
talade ett främmande språk
gjorde att jag inte förstod
eller ens kunde se
min egen självbild




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn