Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite vardagligt tvivel

Jag börjar start tvivla på människans hopp som art, ras vilka jävla as
Det finns ingenting som vi gör bra, bara förstör vi är inget att ha

Det finns inget vett med oss, ingen sympati
Varför orka bry sig nå' mer?
Ty det skiter jag i!

För människan äcklar mig, håller du inte med?
Från var man till tjej är vi bara problem

Nu är frågan hur detta tar slut, vilken roll spelar du?
Det ända jag hoppas nu, är på ett barmhärtigt slut.




Fri vers av Lindroos
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-19 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindroos