Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal man

Vad kan livet erbjuda
En gammal erfaren man?

Även om du tager vad du haver
Så är det ingen som kan

Giva det han förkänar
Giva det han vill ha

Jo, lite inre frid
Tills det att han somnar in
En fridfull, vacker dag




Fri vers av Lindroos
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-19 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindroos