Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt parasiter

Lampan blinkar
Och luften känns tjock

Snart kommer stormen
Och människor flyr i flock

Likt parasiter
Med dödmansgrepp på våra liv

Så dör allihipa
Även om du har HIV

Lite ironiskt är det
Att när vi förlorar allt

Då får allting mening
Ex. frysa när det är kallt

Ska inte dra för långt nu
Sa diktaren och drog

Men ge mig gärna en sista sup
Håll mig sällskap i livets krog




Fri vers av Lindroos
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-19 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindroos