Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite hoppfull trall

Det vi har i kärlek
Kan ej vinnas i tid
Icke köpas för pengar
Ej drickas i vin

Ty att få mig förälskad
Får man bära min dygd
Ach jag talar i tungor
Annars är jag för skygg

Äh jag fattar int ett jote
Sa grove Fred och log
Kyss mig nu på läppen
Sen får det vara nog

Inga fler detaljer
Eller frågeord
Jag tänder på dig djuriskt
Och vill ha dig på vår jord

Lyssna på mig jänta
Jag vill bli din kar
Låt mig ha dig nära
Inget fläng och far

Jag ska göra dig så lycklig
Om så bara för en stund
Besvara mig du kära
Eller har du blivit stum?




Fri vers av Lindroos
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-19 11:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Helt klart ett profisionellt anslag

tonen lite gäckande

innehållet skabröst
men varför inte?
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindroos