Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental oskuld

Jag tänker att vara oskuld
kan vara på olika sätt.
Fysiskt kan man vara det,
men den stösta förändringen
för människan är att mista
den mentala oskulden.

Att lära sig ,tvinga sig se
vad det är att leva
är att mista sin mentala
oskuld.

Tvingas erkänna att man
har fel, och därifrån gå
vidare, rikare på erfarenhet,
och göra bättre val för sig själv
och sin omgivning.

Det är tufft att mista
sin mentala oskuld




Fri vers av mjuk
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-19 19:12



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja men visst, hörde om ett mantra i någon grupp som var precis: JAG KAN HA FEL. VÄldigt nyttigt i dessa tider då alla måste va superduktiga vinnare...
2011-03-23

  Anna*
Att tvingas öppna sina ögon och se hur verkligheten ser ut ... det är tufft. Riktigt tänkvärt och välskrivet!
2011-03-21

    Mejja
Tänkvärt och som dina texter brukar vara - intressanta att läsa.
2011-03-10

    ej medlem längre
En sann och mycket tänkvärd text, med djupa känslor!


"Det är tufft att mista
sin mentala oskuld"


@nn
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk