Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker så mycket på allt, pappa.


Årstider

Strömmande vener.
Nedärvda gener.

Allt. Som jag vet.
En overklig, verklighet.

Allt. Som jag vill.
Några årstider till.

Satans diagnoser.
Blygrå prognoser.

Avlägsna ljud. Öronsus.
Utanför fönstret. Trafikens brus.

Så mycket av dig.
Då jag ser på mig.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-20 10:04



Bookmark and Share


  Filosofen2
Att se på sin mamma, pappa och inse att tiden inte räcker till.

Veta att näsan kan vara av pappa, munnen av mamma, personligheten vara av båda och håret av pappa, får en att inse hur sammanssvätsad man är.

Man växer upp, ser upp till mamma och pappa, som lovar att aldrig dö, men vi vet så väl att de gör det....
2011-02-20

  Yheela
Starkt, blinkar bort tårar.
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP