Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

existens

vårdar
försöker hålla kvar
men märker hur din röst
hörs allt svagare

dina ord
våra samtal
vi
vittrar långsamt sönder

bryts ned av tiden




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-09-16 10:27



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
jättefin, slår an en ton hos mig - associerar till en kärlek som är död sedan länge....
man kan också tänka sig vid någons dödsbädd...
eller "bara" en lång frånvaro av gemenskap...
2023-10-06

  Anoo Niskanen VIP
Fin gestaltning av distansering.
2023-10-05

  Annie b'larsson VIP
Vackert och gör ont. Alltid är det så. ?
2023-09-19

  Anya VIP
Lakoniskt formar du en acceptans av ett avsked....tänker jag.

Först tänker jag att dikten handlar om en som håller på att dö....men sedan tycker jag texten utvecklas till en skilsmässa.....eller något som är på väg att bli. Jag kanske tolkar helt fel?
2023-09-19

  karenina VIP
Väldigt fin och du förmedlar en sorg och ett avsked.
2023-09-16

  DavidM VIP
Du fångar och nedtecknar ord, och förmedlar tydligt en känsla, som kan vara svår att reflektera över och formulera. En väldigt viktig dikt. Bokmärkes.
2023-09-16

  Maj-Lis VIP
Tiden nöter på de mesta
2023-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP