Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

etnologiska studier

strävande
sökande
kisande mot solen

tysta
tätt tillsammans

betraktar
ur fågelns perspektiv
gatan, långt där nere

ser hur flocken rör sig
morgonrusning




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-09-26 19:22



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av morgonrusningen ur ett uppifrån perspektiv.
2023-11-08

  Blomma-Stjärna VIP
så fint - vi behöver nog lite mans luta oss tillbaks lite grand och betrakta "hur flocken rör sig"
2023-10-07

  DavidM VIP
Tänker på en sorts möte, där två personers blickar nästan möts, en tillfällig korsning av skeenden som sätter funderingarna i rörelse.
2023-10-01

  Maj-Lis VIP
Ja, så är vi, en flock som rör sej, men vart
2023-09-29

  Anya VIP
Jaa hur ser mänskligheten ut där uppifrån? Rätt märkliga med allt vi gör mot både oss själva, mot varandra och mot jorden. fint skrivet.
2023-09-27

  Cikoria Blå VIP
Fin poesi.
Så kanske de ser oss :)
2023-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Det är väl snarare ornitologiska studier.
Etnologi handlar om olika mänskliga kulturer.
2023-09-27

  alicja lappalainen VIP
Wow! Bra dikter. Läser med intresse.
Alicja
2023-09-27

  Ludvig Nord
Fint! :)
2023-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP