Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som avlägsna stjärnor

gatlyktors bleka sken
från andra sidan fältet
de lyser så svagt genom dimman
genom lager efter lager av gråa toner

blir stående
i mörkret
i det blöta gräset
med en återkommande längtan

efter regnet




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-08-26 12:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
"återkommande längtan efter regnet"

Bara så vackert och träffande.
2023-09-05

  DavidM VIP
En påtaglig verkan mellan det nära och det som finns på håll. Din dikt förflyttar mig till en annan plats. Där känslan får flyga fritt.
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP